Utflykt...

Igår åkte vi på en liten utflykt till Vargön. Eriks mormor och hans moster med familj bor där.. Igår var det även så lämpligt att Lilla A's farmor och farfar var där och hälsade på... Vi hade verkligen en mysig dag med mat, fika och en massa mys..
Lilla A kötte sig hur bra som helst. Hon sov de 1,5 timmarna ner, och var en allmänt glad bebis som njöt på en filt i skuggan. Eriks kusin var även där med sin lilla pojke på 1 år... verkligen toksöt liten pojke... och det var verkligen trevligt att få lära känna Eriks kusin lite bättre. Det blir ju att man träffas så sällan... lite trist tycker vi..

Här sitter vi i skuggan och njuter av gott fika och trevligt sällskap...


Lilla A trivs bra i sin farmors famn... =)


När vi åkte hem sov Lilla A hela vägen, och var så duktig så...

Lilla A har även hittat sina små fossingar.. hon är så söt när hon sitter/ligger och tittar på dem... De e ser ut som om hon vill fånga dem men är liksom lite rädd... så sött så...

Vi hörs snart igen...

Mot nya mål...

Nu har Erik börjat jobba, vilket har varit både annorlunda och tufft... Men vi har verkligen haft det bra som har fått vara tillsammans i två hela månader.. Det är inte många som har de så bra...
De dagarna Erik har jobbat har varit ganska tuffa för mig och lilltjejen... Hon var ju som jag skrev tidigare inte helt kry, och det gjorde henne ganska kinkig.. Sen fick hon för sig att hon inte skulle äta, så i två dagar har de varit ganska jobbigt... NU idag däremot har hon haft en alldeles underbar dag... hon har inte gnytt på hela dagen och ätit utan problem... Hon har även börjat sova väldigt bra på dagarna... Idag har hon somnat i vagnen utan att vi har behövt lyfta ett finger typ... Hon låg i vagnen och sov i flera timmar, och Erik och jag var ute i solen och lekte.. =) Hon har inte gjort de förut... Erik sa att hon kanske va gnällig för att hon höll på att lära sig nått nytt... När hon nte har sovit har hon legat naken eller halvnaken på en filt i gräset... SKÖNT för vår tjej att få va ute....

I morgon åker vi till Eriks mormor nere i västergötland... Lilla A's farmor och farfar är oxå där, så de ska verkligen bli mysigt att träffa dem igen... var ju en vecka sen nu.. =) hihi, hör inte till vanligheterna att vi träffas så ofta, men de ska verkligen bli kul!! Tur att min snälla syster lånar ut sin finbil till oss så att vi har AC, för de e inte speciellt kallt nu...

Nej, nu ska här grillas, langos står på menyn... mums!!

Update...

Ojoj.. nu var det sådär längesen ja skrev igen, och det har ju hänt en hel massa sen sist!!
Nu har vi förflyttat oss 75 mil söderut för att tillbringa kommande månad i min hemstad. Erik ska jobba här, så jag ska tillbringa tiden tillsammans med min familj och vänner...
Hmm vad har hänt sen sist då... Eriks bror med familj va på besök uppe i Norr och vi hade en mysig och trång vecka tillsammans i lägenheten... 9 personer och en hund i en trea... de ni, inte illa pinkat va??
Vi hade ju det dock grymt lyxigt då eriks snälla föräldrar lät oss o i deras sovrum hela månaden vi vad där uppe... Verkligen hur snällt som helst!! Vi är så tacksamma!!

Uppe i norr hade vi det i alla fall väldigt bra.. vi har softat, träffat släkt och vänner och tagit hand om vår lilla flicka som bara växer och växer...

I måndags kom finbesök från Umeå.. Familjen Hägglund kom till oss en dag och vi myste, fikade, åt mat och gick på stan... hur mysigt som helst... Deras lilla tjej är verkligen fantastiskt söt och kul.. En bra dag helt enkelt!!

En dag var det barnvälsignelse för Wilma.. Det var jättefint och det bjöds på underbart god mat och tårta!!

Nångång här blev jag lite krasslig, vilket nu har lett till att våran lilla tjej har blivit sjuk. Det gjorde att ja va ganska oriolig över de två flygturerna samt 7 timmars väntetiden på Arlanda, men det gick hur bra som helst... hon är duktig vår lilla tjej..
Nu är vi i alla fall hemma hon min familj, och vi har träffat det nyaste tillskottet i familjen, Lilla S. Hon var verkligen så sjukt liten, har aldrig sett en så liten människa i verkligheten.. men kom då ihåg att hon inte ens skulle varit född nu... Hon är i alla fall verkligen supersöt lilltjejen!! Ååå vad hon och lilla A kommer ha kul när de blir lite större!!

I natt var det riktigt synt om lilltjejen, hon hostade som en tok och var verkligen jättetät i näsan, så hon kunde knappt andas... detta resulterade i att jag låg vaken och la henne på sidan så att inte snuvan skulle täppa till henne så att hon inte kunde andas... Stackars lilla tjej... detta gör att hon är ganska kinkig... hon vill inte va hos nån annan än sin mamma och pappa. Har gjort några tappra försök med mormor, men de har hittills inte gått så bra... vi HOPPAS att det snart vänder!! Bara hon aklimatiserar sig lite och blir frisk så ska de nog gå bra...

På måndag börjar Erik jobba och då ska jag och Lilla klara oss själva... med hjälp från min fantastiska underbara mamma... hoppas vi klarar oss!!

Jaa ni.. ett något rörigt inlägg, då ja hade en massa att berätta och svårt att fokusera på skrivandet när lilla A ligger här och skrattar...

Ha de bra tills nästa gång!!

Familjen skoog... när vill ni ses??

Lilla A och hennes storkusin Wilma


Här ligger våran prinsessa och vilar.. hon är inte så kry... men söt ändå!

BVC

Eftersom vi inte är på vår hemort så betyder det att vi inte kan besöka BVC på det sätt som vi kanske borde...
När de är så här små så brukar man ju få en tid varannan vecka ungefär... Vi har försökt att göra detta trots att vi inte är hemma. Denna veckan hade vi bokat en tid på BVC här uppe, det var igår. Vi skulle vara där igår kl halv 12, men när vi kom dit va de inte en kotte där.. Vi gick till rummet där sköterskan skulle va, men hon va inte där.. Efter 20 minuter bestämde vi oss för att vi inte orkade vänta, så vi vägde henne själv i en våg som finns där utanför... Vi blev ganska förvånade, för hon har verkligen växt mycket på längden de senaste veckorna, så vi trodde att  hon skulle väga mycket mer än hon gjorde. Hon hade gått upp hälften så mycket som hon brukar... men vi oroar oss inte än.. vi ska boka en tid i åmål till veckan, så får vi se vad de säger där... lite jobbigt att det inte är samma person som får träffa vår lilla flicka, men det blir bättre sen när vi kommer tillbaka hem, och till lugnet.


Tycker att ni är lite dåliga på att kommentera här.. skörpning på er.. vet att de e så många fler som läser...

Kärlek!



Jag älskar min lilla flicka så oändligt mycket! Hon är den finaste som finns!
Jag känner verkligen bara KÄRLEK till denna lilla underbara varelse!


Bildbevis på skrattet..



Här ser ni att jag inte hittar på.. Hon kikar på mej och skrattar.. hon tycker tydligen att jag ser ganska rolig ut...

Våran lilla ängel!





Hon är verkligen så duktig våran lilla flicka. Hon växer som bara den, och det märks inte minst på hennes personlighet. Hon har blivit en sån glad tjej som bara ligger och jollrar och är helt underbar!!
Jag har ju hurrat ganska kraftigt över minifom, men nu vill jag dementera det här. Det är nämligen så att vi började med det när hon var 4 dagar. De två första nätterna hemma från BB skrek Alva till 2 respektive 3 på natten, det gjorde oss ganska oroliga. Eller snarare, vi fick panik. (Vet nu i efterhand att det inte handlade om att hon hade ont i magen, utan att hon helt enkelt var väldigt hungrig. Inte kunde väl jag veta att hon ville äta så ofta.) Pratade med flera vänner som har småbarn som sa att Minifom är det enda rätta.. flera sa då att man gärna kunde ta lite mer än det står angivet! Sagt och gjort.. Vi proppade i vårat lilla underverk 12 droppar minifom innan varje måltid.. och vi tyckte att det blev såå mycket bättre. Hon skrek då bara några timmar på kvällen... För en vecka sedan bestämde vi oss för att sluta med dessa, för att se om det blev nån skillnad. Sedan kvällen efter att vi hade slutat ge henne minifon har hon varit som en liten ängel.. inte skrikit över huvud taget!! Så, behöver jag säga att vi inte ger henne dessa droppar längre??

Det händer så mycket nu.. Hon skrattar, ler och jollrar som bara den.. När hon ligger i vagnen försöker hon resa sig, och lyckas då lyfta huvudet och halva överkroppen.. När hon ligger och pratar med nån kommer det en massa ljud, men när ljuden som hon vill ska komma inte dyker upp blir hon vansinnig och börjar skrika... Jaa,, hon äe verkligen helt fantastisk!!

Nu ska vi sova!


En flickekusin!

Nu är det över... Alva har fått en kusin, en flickkusin!
Hon föddes för minde än en timme sedan..

GRATTIS kära syster!!
BRA JOBBAT!!

Nu längtar Alva efter att få träffa sin lillkusin!!


Eriks födelsedag!

Idag är det Eriks födelsedag, och dagen till ära har Alva varit jätteduktig.. Hon sover från och till väldigt dåligt på dagarna, idag har hon dock sovit bra... Skönt för henne tycker vi..
I eftermiddag har vi varit ute på gullvik, Eriks föräldrars sommarställe, eller de har sin husvgagn uppställd där hela sommaren.. Det är jättemysigt... Vi grillade langos och åt tårta... Det var verkligen gott med Langos, de var så längesen!

Kan ju även sälppa den stora nyheten att min kära syster har åkt in till BB nu på eftermiddagen.. så snart, snart anländer det en ny liten kusin till Alva, och h*n blir inte 2,5 månader yngre, utan 1,5... Skönt för henne å slippa gå de sista veckorna.. för de e ju verkkligen de som är jobbigast!! Så nu ska min lilla favvokille, Felix bli storebror. Ska verkligen bli spännande att se hur de blir, och VAD det blir.. Mamma tippar på en pojke, så då får väl vi andra oxå tro de.. mamma brukar ju ha rätt..!

I helgen hände nått fantastiskt som ja missade. Min kära, kära vän Johanna gifte sig med sin Thomas. De va värdar på vårt bröllop, och jag ville så väldigt gärna gå... men det gick inte att fixa på nått sätt.. Det är inte de lättaste att åka 140 mil på en helg med en liten flicka på 1,5 månad... Jag har varit så ledsen för att jag inte kunnat komma... Ville inget hellre, men de e bara att acceptera... Nu har dom i alla fall blivit gifta och de var verkligeh JÄTTEFINA!! Inte så förvånande dock.. de e ju så vackra båda två!! GRATTIS till er kära, kära vänner! Ingen förtjänar detta som DU Johanna! Är så grymt glad för din skull!!
    Bjuder här på ett kort på Wilma, (Alvas kusin) Erik och Alva



GRATTIS min älskade man på din stora dag!
Du är BÄST!! Vi älskar dej!!

RSS 2.0