BVC

Eftersom vi inte är på vår hemort så betyder det att vi inte kan besöka BVC på det sätt som vi kanske borde...
När de är så här små så brukar man ju få en tid varannan vecka ungefär... Vi har försökt att göra detta trots att vi inte är hemma. Denna veckan hade vi bokat en tid på BVC här uppe, det var igår. Vi skulle vara där igår kl halv 12, men när vi kom dit va de inte en kotte där.. Vi gick till rummet där sköterskan skulle va, men hon va inte där.. Efter 20 minuter bestämde vi oss för att vi inte orkade vänta, så vi vägde henne själv i en våg som finns där utanför... Vi blev ganska förvånade, för hon har verkligen växt mycket på längden de senaste veckorna, så vi trodde att  hon skulle väga mycket mer än hon gjorde. Hon hade gått upp hälften så mycket som hon brukar... men vi oroar oss inte än.. vi ska boka en tid i åmål till veckan, så får vi se vad de säger där... lite jobbigt att det inte är samma person som får träffa vår lilla flicka, men det blir bättre sen när vi kommer tillbaka hem, och till lugnet.


Tycker att ni är lite dåliga på att kommentera här.. skörpning på er.. vet att de e så många fler som läser...

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har ni kommit hem till Åmål va? Jag tror jag kommer hem nästa helg så då vore det kul att ses! Alva har ju säkert växt massor sen sist kan jag tro. Vad kul att ni vägde henne själva :).

Sköt om er!

Massa kramar!!

2008-07-11 @ 08:40:54
Postat av: Therese

Hej Anna!! Nej, vi har inte kommit dit än... kommer nästa onsdag... Då kommer du den helgen och å måste vi absolut ses!!! Jo, hon växer en del, men hon har faktiskt inte växt ut några kläder än.. det är skönt..

Vi hörs snart hoppas ja!

kramar

2008-07-11 @ 11:47:23
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Lillafamiljenskoog

Vi går också på BVC här i Åmål. Ska ha Svens mamma, kanske ni också får?! :) Ester bara växer och växer. Hon går upp mellan 200 och 300 gram i veckan. Väger redan över 1 kg mer än när hon föddes. Ojoj, börjar blir riktigt tung! :)Och har redan växt ur en del i storlek 50... Hur mycket väger Alva nu? Ger 5 droppar minifom nu, BVC tyckte det. Men köper nog ingen ny när denna är slut iaf. Vi är redan i Åmål och stannar tills den 16 augusti tror jag. Ska bli kul att ses! Kramar

2008-07-12 @ 19:02:38
URL: http://www.lillafamiljenskoog.blogspot.com
Postat av: Therese

Kul att prata med dej idag! Tur att man har en vän som är så erfaren:) Vi får höras när jag kommer hem från Falkenber igen, ska bli så kul att träffa er:)

Kramar

2008-07-16 @ 17:22:36
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0