Växer så de knakar..



Avla växer så bra så bra.. hon följer sin kurva perfekt både på längden och vikten.. bra jobbat lilltjejen!
Folk säger att vi inte vet hur det är att vara småbarnsföräldrar.. för att vi får sova så bra.. det tackar vi för.. Dock gillar hon inte att sova på dagarna... det blir därför jobbiga kvällar för våran lilla flicka, innan hon vill somna...

Idag är det släktkalas här uppe för vårt lilla hjärtegryn och min kära man... de ska bli trevligt!!

Ha en bra helg!


Tårar i ögonen..

Har ni någongång tittat en person rakt i ögonen och i samma stund komma på att du älskar denna varelse så mycket att tårarna kommer... det har jag. Med två personen, Erik och Alva. Jag älskar dessa två gränslöst!

NI ÄR FANTASTISKA!

Ännu mer bilder...


Alva leker glatt med sin faster


Dubbelhakan och linslusen Alva Söderlund


Våran fantastiskt söta prinsessa med de mörka ögonen


Alva och kusinen Wilma. Alva vill inte alls vara med på kort här...

På resande fot...


Alva och stolt mamma


Alva och kanske ännu stoltare pappa


Vår prinsessa!!



Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade nått här.. och det finns många förklaringar till det... Men nu alla nyfikna läsare ska jag bjuda på senaste nytt från den lilla familjen Söderlund.
Sedan sist har vi varit i Åmål i två verkor och hälsat på släkt och vänner där.. Det var två mycket trevliga och intensiva veckorr, med många besök på olika håll.. mycket trevligt!! Alva har fått en hel massa presenter!!
När vi hade befunnit oss i Åmål i två veckor hade min snälla mamma tagit ledigt för att köra oss till Karlstad, varifrån vi skulle flyga upp till Sundsvall... Vi var ganska oroliga inför resan, eftersom vi vet att barn kan få väldigt ont i öronen av flygturer... Hursomhelst gick de mycket bra att flyga med våran lilla prinsessa. Vi flög i det minsta flygplan jag sett med endast 19 platser.. vi var dock bara 4 passagerare.. hihi.. de va ganska kul... Alva satt i babybjörnen på mitt bröst och sov hela resan, när vi klev av var det en gammal tant som frågade om det verkligen var en bebis jag hade där.. =) Hon är duktig våran flicka. I Sundsvall mötte Alvas farmor och farfar upp oss. DÅ tog vi en tur till IKEA för att inhandla lite grejer och sedan åkte vi hem... hon skötte sig verkligen jättebra denna resdag, och vi var så stolta så!!!

Jaa ni... Hon växer ska ni veta... hon ler väldigt mycket nu för tiden när man pratar med henne... farmförallt när hennes farfar pratar med henne... vet inte varför... är kanske nått med rösten..
Det bästa hon vet är att byta blöja och åka bil.. i alla fall när bilen rör på sig...

Hon har varit med om sitt första midsommar... dagen såg först vääldigt mörk och tråkig ut, men på eftermiddagen spack det upp och blev riktigt varmt..!! Det var en annorlunda, men myysig midsommar!!
Bjuder på en till bild på våran lilla prinsessa...

Nu vill jag ha lite kommentarer från er som läser... så att ja vet vilka ni är...





Alva är midsommarfin.. =)

Nu bär de av...

image37
VINNÖGD??


Dagen har bestått at avv vi har packat och städat, för idag åker vi hem till ljuva Åmål..
Alva har varit helt ointresserad av att sova själv, vilket har resulterat i all vi har lekt kängrumamma och pappa och gått runt med henne i babybjörnen... Tack till den som uppfann denna fantastiska sak!! Hon fullkomligt älskar att ligga i den...

Nu måste jag återgå till städet...
Ska försöka lägga upp bilder trots att vi lämnar stan och ensamheten...


På återseende!!

Värmen är här!!

Värmen har på riktigt entrat vår stad!! Det har verkligen varit tokvarmt här i några dagar nu.
Det innebär att det är ganska svårt för oss att veta vad våran lilla flicka vill.
Vi har varit ute på stan idag, och från och till va hon ganska kinkig... är ganska övertygad om att de beror på värmen... stackars liten... Men jag tycker att hon klarar det mycket bra... Hon är så duktig så, och vi är mycket stolta över henne.
Hoppas att värmen lagt sig lite tills på onsdag, då de bär av hemåt Åmål... Vi tänker att om vi åker på kvällen så blir de inte lika varmt...
Vi ska alltså lämna Örebro för sommaren, de känns. Det känns både bra och inte så bra.. Det är verkligen trist att Alva inte får träffa våra vänner här i sommar.. men de får vi ta igen i höst..!

Jag har funderat lite på vad som är bäst.. att bebisen är ute eller att man e gravid när de e såhär varmt.. tror att jag och min kära, gravida syster kom fram till att de e bättre att va gravid själv... SIn egen okomfort kan man ju faktiskt känna och oftast veta vad man ska göra åt, men inte lilla Alvas. De e svårt att veta hur hon vill ha de... Men vi lär oss.. sakta men säkert lär vi oss att läsa av hennes signaler...

I morgon ska vi till BVC och se om hon har vuxit nått.. de skulle ja verkligen tro att hon har.. de känns som hon blivit en halvmeter längre dessa två veckor... men de e kanske för att hon har "växt" hos oss. När hon kom va hon så liten och hjälplös och vi visste inte vad vi skulle göra eller hur vi skulle göra... Nu känner vi henne bättre, och vi tycker verkligen att hon har blivit stora tjejen...

Nu är de amningsdax!! JIPPI!!

TAKE CARE!

RSS 2.0