fortsättning...

ok.. vart var jag... midsommar i Ånimskog med underbart sällskap och god mat...

Jag kommer att berätta resten av sommaren i bilder, så att jag slipper skriva en massa...

                  
SOMMARTIDER=KALASTIDER

   
En hel del besök hon mon gamla farmor hanns med.. Alva toktrivdes bland alla saker hemma hos "Geta"

En dag begav vi oss ner till Vargön för att träffa gammelmormor Edit, farmor och farfar. När Erik hade slutat begav vi oss direkt ner till Vargön för ett dygns besök... det var verkligen jättemysigt att komma dit.. Alvas kusiner hade tagit sig upp från jönköping oxå, så det blev en riktig liten släktträff.. har dock inget bättre kort från detta än då Alva hade skitat ner sig så vid maten att hon fick lov att bada av sig i diskhon i köket.. Nöjd som få.. =)

Sommaren har bjudit på vatten i en hel massa olika former.. mest bad förstås...
         


men även en hel del regn... 
  

När vi hade jobbat klart för sommaren begav vi oss till södra sverige för två veckors semester. Den första veckan på Österlen tillsammans med goda vänner, och andra veckan till Hasslö för segling och bonuspäronbesök...
Tyvärr blev Erik och Alva rejält sjuka när vi var på Österlen, så det la en skugga över veckan. Men jag tycker att vi hade det mycket trevligt ändå, med dagarna fullspäckade med aktiviteter...
                     
Bad och mys på stranden...

            
...och nöje för både stora och små...
Alvas första möte med en häst gick mycket bra!! Hon fick till och med prova på en ridtur... hon tyckte det var mycket kul, men met kul va de att klappa på hästen och pussa på den... =)

Efter en vecka på Österlen bar det av till Hasslö och segling... det är en historia för sig, men här följer lite bilder..
         

Det var allt för mig för nu..
Vi ses snart igen...


sommarresumé...

Nu har jag varit borta härifrån ett lååångt tag, men jag ser att ni har varit några tappra själar som ändå har kollat in här varje dag.. inte illa pinkar med två månaders frånvaro.. =)

Nu är vi tillbaka hemma och i vardagslunken, en helt ny sådan för mig... men det ska jag inte berätta om i detta nu, nu ska jag berätta lite kortfattat om vår sommar... en sommar som innehållit en hel del resor och en massa umgänge..

sommaren började med att vi åkte upp till övik, med ett litet stopp på vägen hos fina Simon, Sofie och Noah.. dock var inte de två sistnämnda hemma, de var på utlandsresa, men Simon tog väl hand om oss och vi fick gotta oss e deras sovrum under natten. Nästa morgon gav vi oss av till Övik med endast ett stopp på vägen mc donalds i Sundsvall. Alva skötte sig exemplariskt i bilen, vilket vi blev väldigt glatt överraskade on har iof skött sig exemplariskt på ALLA typ 300 mil vi kört i sommar...
         
Uppe i Övik blev det en hel del kusinbus och framförallt farmor och farfarmys... Vi hade inte så tur med vädret som vi hade önskat, men man kan inte få allt..

Efter 10 fantastiska dagar var det dax för oss att bege oss ner till mina hemtrakter för 4 veckors sommarjobb. 
Erik skulle göra sin premiär på ålderdomshemmet och jag skulle tillbaka till en arbetsplats som jag förknippar med allt annat än positiv anda. Denna sommaren blev annorlunda och både Erik och jag trivdes faktiskt riktigt bra där tillsammans med gamilngarna. Jag tror faktiskt att de trivdes rätt bra med oss oxå.. En dam blev riktigt betuttad i Erik blev riktigt besviken när vi talade om att vi skulle sluta.. Mitt i denna period fyllde min älskade make 25 år, och detta hade jag bestämt mig för att fira rejält. Mamma lejdes som barnvakt, jag tog ledigt åt Erik i smyg och vi hade en heldag tillsammans och myste. På dagen tillsammans med vår solstråle, men på kvällen styrde vi kosan mot Duse udde för middag, Örnas för minigolf och sist med absolut inte minst finesand för ett kvällsdopp i absolut världsklass!! Det blev en otroligt lyckad dag och kväll och jag tror inte att erik kunde varit mer nöjd.. =)

Åmålsvistelsen bjöd även på flera kalas... vårt 50-års kalas, Stellas 1års kalas x 2 och Noahs 1års kalas... mycket trevliga tillställningar och kära återseenden. 
På midsommar var vi ute i underbara Ånimskog tillsammans med min fina "extrafamilj" och firade, åt gott och pratade..

(Som ni förstår går det inte att delge er allt denna sommar innehållit, och jag börjar faktiskt bli rätt trött.. jag ska upp och jobba i morgon, så jag tror faktiskt att jag slutar där och berättar vidare i morgon kväll (förhoppningsvis) om sommarens övriga utflykter...

Massa fler bilder utlovas således när mer uppdatering kommer... 
hoppas ni är kvar!!??

RSS 2.0