Long time...

... No see
Den stående kommentaren när folk har varit frånvarande ett tag.. vilket jag nog skulle kunna säga att jag har.
Har sett att folk trots detta varit trogna och gått in för att kika om det kommit nån ny uppdatering.
Det finns en hel rad med anledningar till att jag inte uppdaterat här.. Först och främst har jag verkligen inte haft nån lust, och för det andra och kanske den största anledningen är att jag haft tokmycket att göra och tänka på, och när jag kommit hem från dagarnas alla uppdrag har jag varit helt slut, å stupat i säng på sekunden..


Aja, nog om detta.. vad har hänt sen sist då?
Jo, ja har haft en  veckors lång praktik på en förskola med alldeles fantastiskt underbara barn i åldrarna 1-5.. åå vad de e söta, var där min allra sista dag idag och bjöd de små änglarna på glass, och OM de va glada.. Fick både en och fem kramar innan jag lämnade stället.  Som ni förstår har det upptagit en stor del av min tid, men nu är den äntligen slut!! Det känns helt overkligt att jag klarade den, men samtidigt otroligt skönt!
Nu när jag är klar med den kursen känner jag verkligen att jag kan andas ut, och bara slappna av.
Jag ska ha några ta-hand-om-mig-själv dagar nu hade jag tänkt.. Tänkte faktiskt slå ett salg för det redan nu och kila iväg till stan och ge mitt hår en nu frisyr..

Från det ena till det andra, så tror jag faktiskt att jag är redo att föda barn nu. Ett antal gånger varje dag nu faktiskt, s dyker frågan upp om jag är nervös, och för allas information vill jag bara meddela att jag inte är det. Det har nog att göra med att jag varken kan se mig själv som en krystandes kvinna med benen i vädret eller som en ammande kvinna... antar att det är nått som kommer med tiden.. eller snarare när jag befinner mig i situationen..

Min kära mamma födde sitt första barn 14 dagar för tidigt, även min syster födde Felix nångång vid den tiden.. Det skulle alltså betyda att jag ska föda IDAG! Det skulle va heltokigt, men SKÖNT!

Ja, hur som helst får ni nog veta när det skett...

Ni som är här och spanar.. kan ni inte ge er tillkänna så att ja får veta vilka ni e..??

Ha en bra valborg, och simma lugnt!
image12

Hit, till Örebro slott ska jag och min kära make i kväll och se på mysig brasa och vackra fyrverkerier.. MYYS..

RSS 2.0