Sjukskrivning och Pyrets kusin är på väg...

Jag börjar väl med att skriva om det tråkiga... Jag har just kommit hem från doktorn som konstaterade det jag redan visste... kraftig foglossning och ichias... GRATTIS Therese!!
Han sa att han ville sjukskriva mig, men jag ska försöka ringa till universitetet och odna upp lite saker och se om de går att fixa på nått annat sätt än sjukskrivning.. typ läsa hemma eller så...
Jag vill verkligen klara denna terminen... jag vill jag vill!!
Kommer i alla fall att gå på smärtlindring nu.. så får vi se om de blir bättre!! HOPPAS HOPPAS!!

Nu till de lite mer roliga nyheterna... Pyret kommer att få en kusin på tisdag... Eriks systers lilla bebbe ligger nämligen i säte, så hon ska göra ett planerat snitt på tisdag!! ååå vad spännande!!

Nu ska ja styra upp med lite saker!!

Ha en bra dag!


Erik

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt
Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le
All min kärlek får du bära. Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig, du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer, du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära är att framtiden är vår
När som klockorna har stannat, och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer, då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer är det alltid du och jag

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt
Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le
All min kärlek får du bära. All min längtan vill jag ge
Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


image7



Erik är min själsfrände, mitt hjärta och mitt livs största kärlek.
Jag trodde faktiskt inte att man kunde hitta en människa som man kan älska så gränslöst och som älskar mig tillbaka på ett sätt som jag inte visste fanns.
Den sista tiden har varit otroligt jobbig för mig, men det finns ingen som kan bära mig på ett bättre sätt än min älskade Erik gör. Det finns ingen som kan ge mig mer kärlek, mer ömhet, mer omtanke än han.
Han ÄR ALLT jag nånsin önskat, Han ÄR den som får mig glad, Han ÄR den som orkar mina tårar, Han ÄR mitt allt!!
Han finns alltid där för mig, när allt är bra och vindarna blåser åt vårt håll, men oxå när allt är jobbigt.
Jag skulle aldrig byta honom mot nått i hela världen, han är den som får mig att vilja leva.
Ingen förstår mig som han och ingen utom min mamma har visat mig sån gränslös kärlek.
Han är den bästa av de bästa och med honom vid min sida kan jag gå hur långt som helst.

Nu närmar det sig, och vi två ska snart bli tre.
Det är det bästa jag har gjort, skapat något tillsammans med den jag älskar mest av allt.
Det ska bli så spännande att få se och uppleva hur pyret blir. Vi är så nyfikna på vårat lilla pyre, och vi har bestämt att vi tillsammans ska bli världens bästa föräldrar.. =)

TACK Erik för att du är min och för att jag får ha dig i mitt liv!!

Mer bilder på vår fin-fina vagn.. =)

image3image5image6

Här är våran fina vagn!!

Idag har min kära syster köpt en bilbarnstol till oss. Det var tokrea, så det var verkligen bra att kunna fynda!!
Problemet är att den är i färger som ag inte gillar vrst mycket, men min köra händiga mamma har lovat att försöka färga klädseln svart.. hoppas de funkar!!

Frisk...

Nu känner jag mig frisk igen.. skönt!! Verkligen skönt!!
Alla som känner mig vet att jag hatar att vara sjuk. Jag har verkligen svårt för att bara ligga stilla i sängen och bara vara sjuk, jag blir så fruktansvärt rastlös... så var det igår.. jag hade typ ingen ork, men jag ville bara ut. Tur att jag har en så förståndig man som höll mig inne..=)
Idag ska jag försöka plugga ikapp det jag har missat nu när jag har varit sjuk, och sen ska vi ta en tur på stan...
Vi ska köpa lite bebisgrejer.. täcke å kudde till vagnen, påslakansätt och lite annat... Sånt tycker jag verkligen är kul!!!

När ja var hemma i Åmål var mamma och jag å köpte garn och mönster till en kofta ohc en mössa som mamma ska sticka till pyret... åååvad sött de kommer att bli, och hon är så duktig min mamma!! Tycker att det är så kul med saker som är gjorda med kärlek och inte bara av en maskin... iof är det typ dyrare att köpa garn och mönster och göra själv, men mamma tyckte att de va värt de.. =) TACK MAMMA!!

Nej, nu vankas det plugg!!

På återseende

Pojke eller flicka?

De flesta i vår omgivning tror sig veta att vi kommer att få en liten flicka, mamma har tom dragit det så långt at att hon tror att det blir en brunögd flicka. Hon känner det på sig säger hon. Visst, hon har verkligen ofta rätt när det gäller sånt, hon har inte haft fel de senaste 20 åren, men visst är det kul att hon är SÅ säker!!

Vad tror ni att det finns för nån inne i min mage?
Pojkpyre eller flickpyre?

Åmålsresa och vinterkräksjukan...

I helgen åkte jag hem till Åmål för att hälsa på familjen, jättemysigt var det. Jag behövde verkligen vila upp mej efter allt som var varit den senaste tiden med div. bröllopsplanering osv. Så mycket vila blev det dock inte, som vanligt, men det va verkligen mysigt ändå.
Det som inte var riktigt lika mysigt var att jag natten till måndag (Jag skulle åka hem på måndagmorgon 06.45) kräkter som ett odjur. Jag tänkte att det va för att jag hade ätit smörgås på kvällen eller så, men det visade det sig på morgonen att det inte var. Så jag satt på tåg och buss i 4,5 timme med kräksjukan, det kan ni ju lista ut hur mysigt det var!! HUJEDAMEJ!!! Inget att rekomendera. När jag kom hem var jag verkligen helt slut, och pendlade mellan sängen och toan hela dagen.
Nu mår jag som tur är bättre, men jag ska erkänna att man känner sig lite mör i kroppen, och stackars lilla pyret fick ingen mat på hela dagen, kanske har därför den var så vild!!

Nu kommer snart pyrets lilla kusin att födas verkar de som... dens mamma är mycket trött på att bära omkring på den i magen, så nu är det snart dax. Vi längtar så tills den kommer.

På torsdag har vi vår första träff med föräldrargruppen oxå, det ska bli spännande och se vad det är för några folk som har letat sig dit.

Tack mamma för en underbar helg tillsammans med dej!!
Och Tack Felixplutten för att du är så gooo!!

Det var allt för nu...
Vi hörs snart igen...

Bloggens återuppståndelse...

Ojoj... det blev ett blogginlägg, och sedan dog den.. men nu tänkte jag att jag ska försöka komma igång med bloggandet på riktigt... Jag har fått påtryckningar från många håll, och nu är det ju faktiskt så att pyrets ankomst närmar sig mer och mer...

Sedan jag skrev det inledande inlägget har det förståss hänt en hel del, allt kan jag inte redogöra för, men några saker kan jag i alla fall nämna.

  • Vi var på ultraljud i mitten på december, och då ville vi veta vad pyret hade för kön, men tyvärr var han/hon inte lika angelägen om att berätta det för oss. Fin som pyret är "satt" den i kors med benen och verkade inte alls vara angelägen om att stilla mamma och pappas nyfikenhet. Allt såg i alla fall bra ut på UL och det är beräknat att pyret ska få se ljus första gången den 13 maj.
  • Vi har efter mycket mycket efterforskning hittat en vagn som vi verkligen tror kommer att passa oss och pyret. Det är en emmaljunga city cross med citykorg i färgen svart. Vi tycker att den är jättefin, och den är verkligen en bra vagn!!
  • Mammapyret har fått tokont i ryggen, och vet inte riktigt hur hon ska orka med 3 månader till... men det får vi skriva och berätta om en annan gång. Nu ska hon iväg till universitetet och dansa lite.

På återseende!!

RSS 2.0