Hemmapysslat..

För flera åt sedan trillade vi över en rottingfärhad babykorg för 50 riksdaler på en loppis.. Vi slog till och tänkte att vi kanske skulle få användning av den i framtiden.. Nu verkar det ju onekligen som att vi äntligen kommer att få användning av detta fantastiska fynd.. Vi köpte några sprayburkar och den fick sig tre rejält ansiktslyft, tycker i alla fall vi.. Sänghimlen har jag gjort av spetsgardiner från Ikea, likadana som vi har i sovrummet.. Så, här är resultatet.. Det nysydda lapptäcket pryder just nu korgen.. Vad tycker ni??


Resultatet

Nu är täcket färdigsytt.. Jag tror att jag är ganska nöjd med resultatet faktiskt.. Undrar ni vad Alvas kreation blev tillslut?? Jo, en kikare.. Hon är kreativ min donna..


Syjunta

Alva och jag har mysfredag.. Morgonen ägnas åt syjunta.. Jag syr lapptäcke till Skorpan och Alva syr på sin maskin.. Vad det blir vet man aldrig förrän det är klart.. Troligtvis kommers det tillslut i alla fall att prydas med diverse glitterlim.. Det kan man nästan alltid räkna med.. :-)


Vi njuter..

Vi njuter av våren i trädgården.. Alva gör geggamojja i sandlådan och jag njuter vid husväggen.. Livet är allt bra härligt ändå!!


RSS 2.0