syttene maj tvåtusennio...

I söndags var det som de flesta säkert redan vet Alvas ettårsdag..
Dagen började med att vi myste i sängen en stund och sedan var det dax för frukost beståendes av macka och tårta sedan dagen innan... Alva njöt i fulla drag av uppmärksamheten och den goda frukosten!

I väntan på tårtan passar ja på att jola mej lite..

 Sen är det bara att hugga in, slicka tallriken får man göra när man fyller 1år, det säger mamma. (jag vet dock att moster inte instämmer=))


Eftersom vi hade kalas på lördagen hade bestämt dejt med föräldragruppen på söndagen. Vi skulle ses i lekparken och alla skulle ha med sig vad de själva ville äta... Vi hade med oss pannkakor och fruktsallad till lillan och så hade jag gjort en tårta som vi bjöd alla på, stor som liten...
Vädret var verkligen hur fins som helst, och vi kunde inte fått ett bättre barnkalas...

Barnen lekte , kanske inte så mycket med varandra, men ändå tillsammans på något sätt. Alla hade köpt med sig en liten present var, så vi hade även en liten presentutdelning. Det vart mycket uppskattat!!
Ju längre tid vi satt, ju mer folk fylldes parken med, och fram på sena eftermiddagen var det en hel massa barn där med sina föräldrar, barnen var mycket nöjda mest hela tiden!!
Efter 3 timmar i solen begav vi oss hemåt, men ett litet stopp hos några vänner, för att bjuda hem de på överbliven tårta... De hade inte möjlighet att komma på Alvas kalas, så de fick komma och mysa själva i stället...


Min fina, fina 1åring...


En mycket bra dag gick till sitt slut. Lillan hade dagen till ära endast sovit 30 minuter. Man måste väl suga in varenda möjliga sekund av sin 1årsdag väl?

Tack alla fina för era grattis-sms och kommentarer till Min fina Alva. Alla hälsningar har lästs upp med andakt, så att hon känner sig riktigt älskad och grattad på sin dag!!

Tänk att det har gått 1 år sedan vi födde denna underbara varelse till världen. Jag kan inte säga annat än att det ät stort, riktigt stort!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0