En helg med härligt sällskap!!!

Denna helgen har varit låång, och jag känner mej allmänt veckovill... idag har det känts som söndag hela dagen.
I torsdags var det Valborg, och vi umgicks med våra kära vänner, J & T. Vi åt trerätters och hade det verkligen mysigt!!
Vi satt och pratade och spelade spel.. tycker verkligen om att umgås med dem, även om det inte händer varje dag direkt.. Busy working people.. =) Men ack så FINA!!

Framåt senkvällen dök kära svärmor och svärfar upp, de skulle köpa en husvagn här nere, så då passade de på att hälsa på här över helgen.  Svärmor ville verkligense på lillan när hon kom, och lyckligtvis vaknade hon.. =) Då tog vi upp henne, trots att det är emot våra principer... Det som var så kul var att hon på en gång gick till farmor och gosade, verkligen så kul att hon känner igen farmor och farfar trots alla mils avstånd!!!

Fredagen bestod av en husvagnstitt/köp som verkligen var ett fynd. En superfin mysig husvagn som vi säkerligen kommer att spendera nårga nätter i farmöver..
Sen åkte vi hem, åt och sedan begav vi oss till en liten ö mitt i stan som består av ett litet lekland men tåg runt ön, bilar, stor lekpark och en liten djurpark... Vi hade det jättemysigt, och alva brukar ju gilla att kika på andra barn och gunga och gräva och åka rutchkana.
Kvällen avslutades med grillmästaren Pers fina kött!! Han är verkligen en hejare på att grilla den karln!!!
      
Denna helgen har värdet varit alldeles underbart, och detta har ju inte direkt gjort säker sämre.. Det är så underbart att vara ute i det fina vädret nu, och vi försöker att spendera så mycket tid det bara går ute. Lekparken är favoriten, och om vi går förbi den och inte stannar, blir det inte så glada miner.. om inte det dyker upp en hund eller fågel dvs.. Hon fullständigt älskar hundar och fåglar...

Min svärmor har lärt mig ett fint program som man kan göra fina bildspel med.. jag tänkte försöka mej på att göra ett fint nu, så kanske, kanske det dyker upp senare här i bloggen...

Tack våra kära för en fin helg!! Vi tycker så mycket om er!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för senast. Vad kul att bildspelet fungerade.

Det blev ju jättefint.

Kramar från farmor

2009-05-03 @ 19:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0