Vi går mot ljusare tider...

... på alla sätt, hoppas vi i alla fall!!
Vad som i alla fall kan konstateras är att det blir både varmare och ljusare ute, och idag skiner solen, då blir det en utflykt till änderna med mackor och en tur till lekparken för att gunga!! Mysigt!!

Vi har som många säkert vet varit i en rejäl svacka den sista tiden. Vi har varit sjuka sedan jul på olika sätt, men nu hoppas vi verkligen att vi är på rätt väg. Jag kikade i lillans gröna hälsobok igår och såg då att hon vägde med när hon var 6 1/2 månad än nu. Men detta ska det verkligen bli ändring på nu. Hennes mage börjar nog sakta med säkert stabilisera sig tror vi, och hon äter verkligen med mycker bättre aptit nu, det känns enormt skönt!!
Den möjlkfria vällingen går definitivt inte hem i stugan, men gröten är en hit. DOck kostar den multum, vilket gör att vi istället bestämt oss för att köra med vanlig hederlig havregrynsgröt.. det går finfint, och över lag går maten så sjukt mycket bättre nu. På tisdag blir lillan 10 månader... ojoj, 10 månader, hon är verkligen ingen bebis längre, det märks på så många sätt.

VI har verkligen kul tillsammans nu, och jag njuter (nästan) varje stund tillsammans med min fina, fina prinsessa!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0