Utflykt igen..

Ävern denna dag har bjudit på mysig familjetid med utflykt. Idag bestod den av en tur till Hagabaden, där bassängen är uoovärmd till bebisvänlig badtemperatur varje torsdag. Lilla A och jag var där några gånger i höstas tillsammans med Jonathan och hans mamma, men idag for vi dit hela lilla familjen, mamma, pappa barn.
Alva sov hela vägen dit, så vi passade på att slinka in på ICA och handla lite frukt till oss och mat till henne så att vi skulle kunna ta en liten matpaus mitt i alltihopa. Och eftersom vi nu har fått restriktioner att ge henne riktig mat, och vi hade glömt bort att ta med oss det, blev det in på ICA och köpa en burk...

Vi hade inte så höga förväntningar då hon inte har badat i badhuset på läänge(läs 3 månader, minst). Vi trodde nog att hon skulle vara ganska feg och ha tagit typ 3 steg tillbaka från babysimmet.

När vi kom dit upptäckte vi att hennes kompis Jonathan (som jag nämnde tidigare) var där tillsammans med sin pappa, det var trevligt!

Väl i bassängen var hon som en fick från första böjrjan och hon fullständigt strålade som en sol. Hon charmade både en och sju gamlingar som var dör och badade. Det var verkligen härligt att se henne!

Vi hoppade, skvätte, simmade, åkte på flytgrejer och dörk, dök och dök... Första dyket var rätt blygsamt från mammas sida, och även Alva var lite reserverad... Men när hon gjorde det andra gpngen kom hon upp up vattnet med ett stort leende! Vi dök säkert 15 ggr och hon tyckte verkligen att det var superkul!!! Vi testade med att hon fick stå på kanten och så lyfte vi upp henne och sedan doppade vi henne med huvudet före, precis som ett riktigt dyk, och det gillade hon skarpt!! Vår duktiga tjej!!

Vi var i badhuset i typ 2,5 timmar och av dessa badade vi kanske i 1,5 timme. Hon åt helt ok i pausen, och när det var dax att gå upp var lillan toktrött!
Vi duchade, tvättade oss, klädde på oss, och sen somnade hon som en stock när vi la henne i vagnen för att åka hem.

En mycket lyckad utflykt som säkert kommer att göras om SNART!!

Vi kilade även on på bibblan och hämtade en present som hon skulle få av dem... en bok för att hon har blivit stora tjejen, 8 månader på lördag!!
        
Tack kommunen för denna..

Vi tog tyvärr inga bilder i badhuset, hade glömt kameran. Men här är ett kort från alldeles nu..


och två från i förrgår...




Tycker ni kommenterar för dåligt.. nu när jag bloggar som en tok kan ja väl få en liten kommentar?


Kommentarer
Postat av: Åsa

fina bilder - (inte så konstigt egentligen med tanke på det lilla goa motivet...)och oj vad du skriver. Kul läsning!

2009-01-15 @ 21:03:08
Postat av: Sophy

Hej på er!

Låter verkligen skoj med badhuset! Vi måste ta med Noah dit vi också...för oss blev det ju aldrig nåt babysim, vi har ju avlöst varann med förkylningar här hela tiden! Men men!! Hon är så fin Alva!! Och hennes ögon!! Dom kan hon nog fånga en och annan liten pojk med..;0)



Ha det så bra!

Kram Sofie och Noah!

2009-01-15 @ 21:10:29
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: mormor

Oh, vad du är söt, mormors lilla

pärla!

2009-01-16 @ 14:33:09
Postat av: Morbror

Vilken sötnos hon är!! :)

2009-01-16 @ 16:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0