Leka leka..

Det är så fantastiskt väder ute nu, så vi ägnar mycket tid ute i lekparken och inte så mycket tid inne, framför datorn.. Så det blir ganska dåligt med bloggande just nu.. men så får de va.. =)

Utetider=förkylningstider och så även här.. Alvas näsa rinner som bara den, och härom dagen när vi var i lekparken och "lekte" med en amman pojke på tre år sa hans mamma att man brukar kalla barn med rinnande näsa för 11'an.. haha, de passar ganska bra på vår lilla ELVA just nu.. Annars hostar hon en del, men allmäntillståndet är för det allra mesta GLAD BUSIG FLICKA!!
         

           
När Alva för första gången fick leka i sandlådan, var det grymt spännande, det som var mest spännande att utforska var hur sanden smakade.. Jag tror att hon tyckte att det var ganska gott till en början, men nu, ca 2 veckor och ett X antal lekparksbesök senare har hon insett att det inte är så spännande som det först verkade.. Nu leker hon och har jättekul i sanden. Favoriten är att plocka i och plocka ur saker ur hinken.. mammas älskling..
Förut när vi satt på bänken och kikade på henne när hon varvade sandlek med fågeljagande pratade vi om hur otroligt kul det är att vara Alvas föräldrar just nu... Det händer så väldigt mycket just nu, och hon är så galet nyfiken på livet och det är så otroligt kul och underbart att få vara en så stor del av en liten individ som växer upp!!

Hon är sannerligen inte så liten längre... nu övas det på att gå för fullt här hemma... När hon går längs med saker, möbler och väggar nästintill springer hon fram, men när det kommer till att promenera på egen hand är hon lite mer försiktig... Hon tar några få stapplande steg mellan oss och mellan möbler, och för några dagar sedan slängde hon sig när hon kom fram, men nu hittar hon faktiskt balansen, och det går riktigt bra.. Än skulle jag absolut inte säga att hon går, men hon är på god väg, och kanske, kanske att hon kan promenera på sin födelsedag..

Nej, nu är det dax för mig att leta upp kudden i mörkret och hälsa på John blund...
Tack alla fina för era kommentarer, blir så glad av dem..

Ni som numer kikar in på bloggen har troligtvis fått lösenordet av mig och det betyder antagligen att du bryr dig om oss och hur vi har det.. kommentarer från våra kära och nära uppskattas extra mycket.. =)





Kommentarer
Postat av: Anna

åå vad roligt det ser ut att leka i sandlådan. Härligt med det fina vädret och att kunna vara ute så mycket. Kramar

2009-04-27 @ 11:58:26
Postat av: Frida Maxstad

Jag måste säga igen, hon är så otroligt söt!!!

2009-04-30 @ 22:01:56
Postat av: Therese

Tack Frida!! =) Hon e verkligen goo!!

Hur e de me dej??



Anna, de e verkligen skönt att kunna va ute i de fina vädret... har du haft en bra valborg??



2009-05-01 @ 18:17:54
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: mormor

Hej! Du är allt en våghalsig liten tjej du Alva, som vågar åka rutschkana, fast du inte fyllt 1 år än! Men snart så.... Puss o kram från mormor!

2009-05-02 @ 09:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0